top of page

Pikapi diagonaalsahk 2017

Täiustame pikapidele mõeldud lumesahkasid ja oleme neist esimese, diagonaalsaha, saanud valmis.

Saha kaalu õnnestus kärpida ca. 1/3 võrreldes varasemaga, hüdraulika on nüüd paremini ja nägusamalt kaitstud, tänu täiustatud konstruktsioonile on sahk stabiilsem nii töö- kui transpordiasendis.

Saime saha kasutajalt sellise tagasiside: "Pikaajalise sahamehena olin positiivselt üllatunud. Sahk on hea teepinna kopeerija ja ei ole liiga kerge ehk ei hakka ees hüplema. Takistuste puhul annab saha raam ja selle tehniline lahendus piisavalt liikuda ja ei teki teravaid lööke, mis autot võiks kahjustada. Terade vedruleevendid siinkohal igal ajal ei kaitse ja paljudel teistel tootjatel saab auto suurema teepinnas peituva takistuse korral päris korraliku obaduse. Transportsõidul on sahk ees stabiilne ega kaldu ka diagonaalasendis. Ka aukudest läbisõidul püsis sahk sirgelt ees ja ei kolksatanud sahanurgaga vastu teed."


bottom of page